Left Right
scrollTop top

Teaser finale ‘Klopjacht’ toont hoe speurders Cif en Laid op de hielen zitten nét voor het einde


Klopjacht finale teaser
© Play4

Vanavond is het tijd voor de finale van Klopjacht. Daarbij zijn er nog maar twee duo’s in het spel. Het gaat om de collega’s Stacey en Gianni en de broers Cif en Laid. De nieuwe teaser toont ons hoe die laatste twee het zichtbaar moeilijk krijgen. Of ze op tijd het land kunnen verlaten is dé hamvraag.

Klopjacht is vanavond aan z’n laatste aflevering toe. De twee overblijvende duo’s moeten nu het land zien te verlaten op het extractiepunt. Dat punt ligt aan de kust, waar de mobiele teams hen nu op de hielen zitten.

Twee duo’s

Vorige week zagen we in Klopjacht hoe de speurders zowel Louise en Rudy als Guilian konden vatten. Zij waren in Bredene om de gsm in ontvangst te nemen waarop ze de laatste informatie over het extractiepunt te weten zouden komen.

Doordat zij gevat werden, blijven er nu nog maar twee duo’s over. Zullen zij het allebei halen? Wordt één van hen nog gevat? Of zal het team van speurders er uiteindelijk nog voor kunnen zorgen dat niemand het land kan verlaten via het extractiepunt?

Finale

In de allerlaatste teaser voor Klopjacht is te zien hoe Cif en Laid zich in de haven van Blankenberge bevinden. Maar de speurders zijn daar ook van op de hoogte. Via camerabeelden krijgen ze Cif en Laid te zien. Op dat moment duurt het spel nog amper 30 minuten.

Het wordt dus een razend spannende finale want zowel de laatste twee duo’s als de speurders zitten met een race tegen de klok. Kunnen Cif en Laid nog op tijd het land verlaten of worden ze op de valreep gevat door de speurders? En hoe zit het nog met de gedoodverfde favorieten voor de eindwinst, Stacey en Gianni? Zullen hun ervaring bij de politie en hun uitgebreide voorbereiding ervoor zorgen dat zij als winnaar uit de bus komen? We zien het allemaal vanavond in de finale van Klopjacht.

Bekijk hier de teaser voor de laatste aflevering van Klopjacht:

De finale van Klopjacht is vanavond om 20.35 uur te zien op Play4 en GoPlay.be. Je inschrijven voor het tweede seizoen kan hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…