Left Right
scrollTop top

‘Ted Lasso’ op Apple TV krijgt eerste trailer en releasedatum voor tweede seizoen


Ted Lasso Apple TV seizoen 2 trailer
© Jason Sudeikis als Ted Lasso – Bron: Apple

Tijdens een Apple Event dinsdagavond heeft CEO Tim Cook de eerste beelden van het tweede seizoen van Ted Lasso getoond. Dat nieuwe seizoen is vanaf 23 juli te zien op Apple TV+.

Ted Lasso was tijdens het coronajaar 2020 één van de verrassingen in streamingland. De komische reeks was een groot succes op Apple TV+ en verzilverde nominaties voor heel wat prijzen. Zo wist hoofdrolspeler Jason Sudeikis zelfs een Golden Globe en een Screen Actors Guild Award te winnen. Ook bij ons kreeg Ted Lasso een plaatsje in ons lijst met beste series van 2020.

Het was dan ook geen verrassing toen Apple enkele dagen na de release al liet weten dat Ted Lasso verlengd werd voor een tweede seizoen. Iets later maakte de streamingdienst zelfs bekend dat er minstens drie seizoenen zullen gemaakt worden.

Tegenslag voor Ted Lasso en Richmond

De komische reeks gaat over Ted Lasso, een American Football-coach die onverwachts aan het roer komt te staan van AFC Richmond, een voetbalploeg die op de sukkel is in de Engelse Premier League. Met zijn eeuwig positivisme slaagt Lasso erin om, ondanks zijn gebrek aan ervaring, goede resultaten te behalen.

In het tweede seizoen krijgen Richmond en coach Ted Lasso echter af te rekenen met heel wat meer tegenslag. Na een reeks van acht gelijke spelen neemt de druk op de trainer toe, maar dat verandert niets aan het enthousiasme van Lasso. Om het tij te keren krijgt hij de hulp van sportpsycholoog Sharon, gespeeld door Sarah Niles (I May Destroy You).

Het tweede seizoen van Ted Lasso telt twaalf afleveringen, twee meer dan het vorige. Hoeveel er daarvan al op 23 juli te zien zullen zijn op Apple TV+ is nog niet bekendgemaakt. Vorig seizoen loste de steamingdienst de eerste week drie aflevering om daarna over te schakelen op wekelijks releaseschema.

Bekijk de trailer van seizoen 2 van Ted Lasso


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update