‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem’ krijgt ultieme trailer en zeer lovende recensies

Deze zomer wordt de ene na de andere blockbuster gereleaset in de cinema. Met Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem staat er namelijk alweer een volgend pareltje klaar. Die film kreeg een week voor zijn lancering nog een ultieme trailer, terwijl ook de eerste recensies binnendruppelen. Die laatste zijn alvast haast unaniem positief.

Vanaf volgende week woensdag 2 augustus kan je in de cinema gaan kijken naar Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Die animatiefilm valt niet alleen op met zijn wel heel bijzondere promo, ook de film zelf valt heel hard in de smaak. Op de website Rotten Tomatoes scoort Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem op dit moment een indrukwekkende 97 procent. Dat wil zeggen dat zo goed als iedereen de film een positieve score gaf.

Donatello, Michelangelo, Leonardo en Raphael

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem gaat uiteraard over de vier bekende Turtles: Donatello, Michelangelo, Leonardo en Raphael. Zij proberen de harten van de New Yorkers te winnen door heldendaden te verrichten. Zo hopen ze als normale tieners geaccepteerd te worden. Met de hulp van hun nieuwe vriend April O’Neil (Ayo Edebiri) moeten ze het daarvoor wel opnemen tegen een misdaadgroep.

De film heeft, naast onbekende stemmenacteurs voor de vier hoofdrollen, heel wat bekende namen in de stemmencast. We horen onder andere John Cena, Ice Cube, Jackie Chan, Seth Rogen, Paul Rudd, Post Malone en Giancarlo Esposito.

Bekijk hier de nieuwe trailer van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem:

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem is vanaf woensdag 2 augustus in de cinema te zien.

Meer
Lees meer...