‘Teletubbies’ krijgt nieuwe reboot op Netflix

Vanaf november krijgt Teletubbies een nieuwe reboot. Het gaat al om de tweede reboot van de Britse kinderserie rond Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po. Deze keer zal de vertelstem ingesproken worden door Tituss Burgess, die je kan kennen van zijn rol als Titus Andromedon in Unbreakable Kimmy Schmidt.

Netflix wil, vermoedelijk in een poging om concurrent Disney+ bij te benen, de komende maanden meer inzetten op content voor kinderen. Daarbij horen onder andere nieuwe seizoenen van CoComelon, Gabby’s Dollhouse en Waffles + Mochi. Maar er komt ook een opvallende nieuwe titel naar de streamingdienst. Het gaat namelijk om een reboot van de legendarische kinderserie Teletubbies.

Teletubbies-reboot

Het eerste seizoen van Teletubbies verscheen in 1997. Toen liep de reeks voor vijf seizoenen, waarvan het laatste in 2001 verscheen. In 2015 kwam er al een eerste reboot. Toen ging het om vier seizoenen die tot 2018 te zien waren. En nu komt er dus een nieuwe reboot.

Deze keer zullen er voor het eerst geen acteurs in de pakken van de Teletubbies kruipen, maar zal het gaan om een animatiereeks. Vertelstem van dienst wordt Tituss Burgess (Titus uit Unbreakable Kimmy Schmidt). De reboot van Teletubbies zal vanaf maandag 14 november te vinden zijn op Netflix. Het zal gaan om 26 afleveringen van telkens zo’n 12 minuten lang. Netflix belooft al dat er in elke aflevering een gloednieuw liedje te vinden zal zijn dat zal worden afgespeeld op de televisieschermpjes op de buiken van de Teletubbies.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...