Left Right
scrollTop top

‘Temptation Island’: Bert emotioneel als hij denkt aan wat hij gaat missen na breuk met Delphine


Temptation Island Bert hond Fiona
© Play4

Dat het meest besproken koppel van Temptation Island: Love or Leave geen koppel meer is, weet iedere kijker ondertussen wel al. De brokken in de relatie van Bert en Delphine zijn te groot om nog te lijmen. Maar toch dringt het voor Bert maar langzaam door dat hij na het programma voor het eerst in tien jaar tijd alleen verder moet, zonder Delphine en ook zonder hun hondje Fiona.

Dat ook de komende aflevering van Temptation Island: Love or Leave voor een groot deel rond Delphine en Bert zal draaien, lijdt geen twijfel. Met onthullingen over Tracking-apps, verborgen camera’s, prostitueebezoeken, soa’s, bedrog en nog een nieuw geheim dat we vrijdagavond te weten zullen komen, kende het (ex-)koppel zowat de meest rampzalige “ultieme relatietest” sinds het ontstaan van Temptation Island.

Bert en Delphine

Voor de camera’s laat Bert er alvast geen twijfel over bestaan dat hij niet terug wil naar Delphine. “Ik ben opgestaan met een nachtmerrie, met het gevoel dat Delphine naast mij wakker werd”, horen we hem zeggen in een nieuwe trailer van Play5. “Ja, beangstigend.”

Iets later blijkt dat Bert zelfs al bezig is met de praktische zaken die moeten geregeld worden na Temptation Island door zijn relatiebreuk. Daarbij komt hij tot de conclusie dat het vooral Fiona, hun vijfjarige Pomeriaan, is die Bert zal missen.

“Hoeveel Delphine mij ook pijn gedaan heeft, ik kan die hond niet van haar afpakken. Ik zie Fiona heel graag, maar ik weet dat ik niet capabel ben om er alleen voor te zorgen. Delphine heeft nog haar ouders als ze eens een avond weg wil, maar ik kan dat niet”, lucht Bert zijn hart bij vrijgezel Kim.

Bert wordt emotioneel als hij denkt aan zijn hondje Fiona

Temptation Island is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…