Left Right
scrollTop top

‘Temptation Island’: nieuwe beelden op tablet zorgen voor hysterische reactie in vrouwenvilla


Temptation Island Love or Leave aflevering 9 vrouwen
© Play5

Hoewel er nog niemand van de 8 personen die als koppel deelnemen aan Temptation Island: Love or Leave echt hun partner hebben bedrogen tijdens het programma, bleven we de afgelopen afleveringen niet gespaard van de nodige dramatiek. Een nieuwe teaser voor de aflevering van vrijdagavond toont dat dat ook in aflevering 9 niet anders zal zijn.

Na het uitgelekte geheim van de prostitueebezoeken van Bert en de – niet zo persoonlijke – bekentenis van Nico over eerder bedrog tijdens zijn relatie met Donna, kregen we de voorbije weken al de nodige portie drama.

Maar ook in aflevering 9 van Temptation Island: Love or Leave lijkt daar nog geen einde aan te komen. Zo doken er de afgelopen week al heel wat geruchten en korte beelden op over soa’s in de villa. Ook kregen we al te zien hoe Nico aan het kampvuur in tranen uitbarst, mogelijk nadat hij zijn (ex-)vriendin Donna openlijk hoort vertellen over haar gevoelens voor Jimi.

Aylin

Maar ook tussen Aylin en Efrain gaat het steeds minder goed. Waar Aylin lang vol vertrouwen leek over het gedrag van haar vriend, kraakte er vorige week toch iets toen ze hem (braaf) met Shallie op zijn kamer zag zitten. Als de tablet Aylin de volgende opnieuw afgaat, begint ze dan ook helemaal te flippen. Hysterisch begint ze rond te lopen, want volgens haar is er maar één mogelijke volgende stap: Efrain en Shallie hebben seks gehad … maar is dat wel echt zo?

Bekijk hier hoe Aylin nieuwe beelden krijgt te zien in Temptation Island:

Temptation Island is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…