Left Right
scrollTop top

‘Temptation Island’: vrijgezellen Serayo en Fatih geven hun mening over Aylin


Temptation Island Love or Leave Aylin
© Aylin – Bron: Play5

Aylin en Efrain deden pas later hun intrede in Temptation Island: Love or Leave, maar toch is het geloof bij de meeste kijkers over een goede afloop van hun relatie zeer klein. Datzelfde gevoel hebben ook vrijgezellen Serayo en Fatih.

Nadat de vrijgezelle mannen Deborah (en haar vriend Koen) al heel snel naar huis stuurden, deden Aylin en Efrain als nieuw koppel hun intrede in Temptation Island: Love or Leave. Eerder maakte Willem al bekend dat niet alle mannen achter de beslissing stond om Deborah naar huis te sturen. Volgens hem wilde een van hen namelijk Donna weg.

Serayo: “Twijfels of Aylin oprecht is”

Ook Serayo bevestigt nu dat er geen eensgezindheid was onder de mannen, al komt hij met een andere naam opdraven. “Het ging tussen Deborah en Delphine”, zeg hij in Temptation Love Therapy bij RTL Boulevard. Hij stemde overigens op Delphine omdat zij volgens Serayo eigen al lang “klaar is” met Bert. Dat blijkt volgens hem uit haar gedrag, waarbij ze onder andere een tracking-app op zijn smartphone plaatste.

Serayo blijft het overigens spijtig vinden dat Deborah het programma moest verlaten en vervangen is door Aylin. “Over Aylin heb ik mijn twijfels of ze wel oprecht is en of haar reden om mee te doen wel echt is om antwoorden te vinden over haar relatie”, zegt hij. Hij had dan ook van bij het begin twijfels over haar relatie met Efrain, zeker toen Serayo beelden te zien kreeg dat hij zichzelf een “player” noemde.

Fatih: “Dacht meteen ‘wauw'”

Wie het wel goed kan vinden met Aylin is Fatih. Hij trok met haar op date en daar was duidelijk een klik aanwezig. “Toen zij binnenkwam dacht ik wel ‘wauw’. Haar lach, en toen ze naar me keek, dacht ik ‘Met haar kan ik wel een mooi leven leiden!’”, zegt hij in Temptation Viewing Party bij Videoland.

Toen Aylin na het eerste kampvuur gebroken terugkwam, vond ze dan ook een troostende schouder bij Fatih.  “Ik heb mezelf ook leren kennen, want ik huilde nu met andere mensen en hun pijn mee terwijl ik dat normaal nooit deed. Je voelt op Temptation echt de pijn van een ander, dat is wel echt mooi om te zien ook”, besluit hij.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…