‘That ’90s Show’ krijgt tweede seizoen

Hoewel Netflix de laatste tijd heel wat shows cancelt, is er toch goed nieuws voor de fans van That ’90s Show. De spin-off van That ’70s Show krijgt namelijk al zeker een tweede seizoen. Het eerste seizoen verscheen amper twee weken geleden, maar was succesvol genoeg voor een vervolg.

Op donderdag 19 januari verscheen het eerste seizoen van That ’90s Show op Netflix. Zoals de naam uiteraard al doet vermoeden, gaat het om een spin-off van de populaire sitcom That ’70s show, die te zien was van 1998 tot 2006. In de reeks zijn heel wat nieuwe gezichten te zien, maar ook verschillende personages uit de originele reeks maakten hun opwachting.

That ’90s Show

That ’90 Show speelt zich af in 1995, zo’n 20 jaar na de gebeurtenissen uit That ’70s Show. We volgen nu Leia Forman (Calli Haverda). Zij is de dochter van Eric (Topher Grace) en Donna (Laura Preppon) die we kennen uit That ’70s Show. Leia brengt de zomer door bij haar grootouders Kitty (Debra Jo Rupp) en Red (Kurtwood Smith), die ook al te zien waren in That ’70s Show

Naast Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith keerden nog heel wat andere acteurs uit That ’70s Show terug in That ’90s Show. Het ging zo om cameo’s van Mila Kunis (Jackie Burkhart), Ashton Kutcher (Michael Kelso), Wilmer Valderrama (Fez) en Tommy Chong (Leo).

Het eerste seizoen van That ’90s Show viel duidelijk in de smaak. In de eerste week werd That ’90s Show 41,08 miljoen uren bekeken. In de tweede week kwamen daar nog eens 26,25 miljoen uren bij. Dat was genoeg voor Netflix om de reeks alvast een tweede seizoen te geven. Het is nog niet geweten wanneer het tweede seizoen van That ’90s Show zal verschijnen.

Bekijk hier de officiële trailer van That ’90s Show:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...