‘The Crowded Room’: Spannende serie met Tom Holland in een glansrol krijgt veelbelovende trailer

Apple TV+ krijgt binnenkort een veelbelovende nieuwe thrillerreeks. The Crowded Room heeft een sterrencast met onder andere Tom Holland en Amanda Seyfried. Hen zie je al aan het werk in de eerste trailer die zojuist gedeeld is.

The Crowded Room vertelt het verhaal van Danny Sullivan (Tom Holland). Die is in de serie zopas gearresteerd voor zijn betrokkenheid bij een schietpartij in New York City in 1979. In een reeks ondervragingen onthult hij daarna aan Rya Goodwin (Amanda Seyfried) zijn verleden. Daaruit zal blijken dat er heel wat mysterieuze zaken zijn gebeurd in zijn leven voorafgaand aan de schietpartij. Als Danny alles overloopt, zullen enkele cruciale momenten ervoor zorgen dat hij een onthulling krijgt die zijn leven zal veranderen. Is hijzelf een crimineel mastermind of is er iemand anders die de touwtjes in handen heeft en klaar is om binnenkort opnieuw toe te slaan?

Cast

Naast Tom Holland en Amanda Seyfried zijn er in The Crowded Room ook nog rollen weggelegd voor onder andere Emmy Rossum (Shameless) als Candy Sullivan, Will Chase (Dopesick) als Marlin Reid, Sasha Lane (Loki) als Ariana, Christopher Abbott (First Man) als Stan, Emma Laird (Mayor of Kingstown) als Isabel en Jason Isaacs (Mass) als Jack Lamb.

De eerste drie afleveringen van The Crowded Room verschijnen op vrijdag 9 juni op Apple TV+. De zeven weken daarna wordt er telkens een nieuwe aflevering gereleaset tot aan de seizoensfinale op 28 juli.

Kijk hier naar de trailer van The Crowded Room:

The Crowded Room is vanaf vrijdag 9 juni te streamen via Apple TV+.

Meer
Lees meer...