‘The Friends Experience’ met echte decors komt naar België

Goed nieuwe voor de talloze fans van Friends. De expo The Friends Experience komt namelijk binnenkort naar België. Vanaf 31 maart kan je in Brussels Expo terecht om heel wat iconische decors en memorabele momenten uit reeks live en zelf te herbeleven.

Weinig series zijn jaren na hun release nog steeds zo populair als Friends. De succesvolle sitcom heeft nog steeds miljoenen fans wereldwijd. En zij krijgen dan ook regelmatig iets nieuws om hun fandom te beleven. Daarom besloten Warner Bros. in samenwerking met Original X Productions enkele jaren terug een pop-up experience te maken rond de reeks.

De belevingsexpo begon toen in de Verenigde Staten met haltes in onder andere New York, Boston, Washington D.C., Dallas, Chicago, Philadelphia en Seattle. Meest recent was ze te zien in Parijs, waar meer dan 150.000 mensen gingen kijken. In The Friends Experience kan je plaatsnemen in je favoriete decors en enkele bekende scènes naspelen.

Brussels Expo

Maar nu hebben de makers ervan dus bekendgemaakt dat The Friends Experience binnenkort naar België komt, meer specifiek naar Brussels Expo. Daar kan je vanaf 31 maart 2023 terecht voor verschillende activiteiten. Het gaat onder andere om bomvolle kamers vol nostalgie, zoals de keuken van Monica en de iconische fontein. Je kan er ook heel wat bekende scènes naspelen zoals gluren door Rachel en Monica’s paarse deur, ontspannen in Joey en Chandlers zetel of een handje toesteken met de verhuis van Ross’ beruchte zetel, aka Rosita. En uiteraard is er ook een exacte kopie van Central Perk, inclusief oranje sofa, waar je een kopje koffie kan drinken.

Tickets voor The Friends Experience zijn te verkrijgen vanaf woensdag 22 februari om 12 uur via de officiële website. Als volwassene betaal je daarvoor 26,5 euro. De expo is open van 31 maart tot en met 18 juni 2023, elke dag vanaf 10 uur.

Meer
Lees meer...