‘The Garfield Movie’ krijgt trailer met Chris Pratt als Garfield

Een van de bekendste – en ongetwijfeld de meest luie – katten aller tijden komt volgend jaar naar het grote doek. Dan kan je namelijk in de cinema gaan kijken naar The Garfield Movie. In een eerste trailer van de geplande animatiefilm horen we alvast Chris Pratt aan het werk als de bekende kat.

Het zijn drukke tijden voor Chris Pratt. Zo kregen we hem eerder dit jaar te zien als Star-Lord in de derde en laatste Guardians of the Galaxy-film. Die rol herneemt hij overigens waarschijnlijk in de toekomst, want er zou een spin-off komen over zijn personage. Daarnaast verzorgde Chris Pratt ook de stem van Mario in The Super Mario Bros. Movie. Op die beslissing kwam aanvankelijk kritiek, maar ondertussen zijn er steeds meer geruchten over een vervolg.

Chris Pratt

Maar eerst is het tijd voor Chris Pratt als Garfield. De acteur verzorgt namelijk de stem van de iconische kat in de film The Garfield Movie, die je vanaf 2 mei 2024 kan bekijken in de cinema. Ook de rest van de stemmencast in die film bestaat uit heel grote namen. Zo verzorgt Samuel L. Jackson de stem van Vic, de vader van Garfield. Daarnaast horen we ook onder andere Nicholas Hoult (The Menu), Ving Rhames (Mission: Impossible), Cecily Strong (Saturday Night Live), Hannah Waddingham (Ted Lasso), Brett Goldstein (Ted Lasso), Bowen Yang (Saturday Night Live) en Harvey Guillén (What We Do in the Shadows).

In de trailer van The Garfield Movie zien we hoe de film aanvankelijk begint met een emotionele scène over hoe Garfield bij zijn baasje Jon terechtkwam, of is het omgekeerd? Al snel wordt de oranje kat echter de kat die we goed kennen en zien we hoe de film duidelijk een komedie is.

Bekijk hier de trailer van The Garfield Movie:

The Garfield Movie komt woensdag 22 mei in de cinema.

Meer
Lees meer...