‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ deelt hilarische clip

Marvel heeft een nieuwe clip gedeeld van de langverwachte film Guardians of the Galaxy Vol. 3. Daarin krijgen we een emotioneel gesprek te zien tussen de voormalige geliefden Peter Quill en Gamora dat al snel uitdraait op een bizar misverstand met humor die de filmreeks kenmerkt.

In 2014 kregen we de eerste Guardians of the Galaxy-film die meteen een gigantisch succes was. Drie jaar later keerde de groep dan terug voor Guardians of the Galaxy Vol. 2Guardians of the Galaxy Vol. 3 zal volgende maand de trilogie van James Gunn afsluiten. Tussendoor waren de superhelden uit deze filmreeks uiteraard ook nog te zien in specials en andere Marvel-films. Een deel van hen zal ook na de voorlopig laatste Guardians of the Galaxy-film te zien blijven in het Marvel Cinematic Universe (MCU).

Gamora

In Guardians of the Galaxy Vol. 3 staat de groep voor het laatst voor een missie samen met zijn allen. Ook de nieuwe promospot die Marvel Studios zojuist deelde, speelt in op dat idee. Die missie voeren ze tegen de High Evolutionary (Chukwudi Iwuji), een nieuwe slechterik die een “perfecte samenleving” wil creëren.

Omdat Guardians of the Galaxy Vol. 3 zich afspeelt na Avengers: Endgame zijn er ook enkele belangrijke gevolgen. Zo hadden voor de Blip Peter Quill/Star-Lord (Chris Pratt) en Gamora (Zoë Saldaña) een relatie. Nu die laatste teruggebracht is, blijkt ze daarvan niets meer te herinneren en zijn haar gevoelens ook compleet anders. In de clip die Marvel Studios zojuist deelde, zien we hoe de twee daarover een gesprek hebben tot Mantis (Pom Klementieff), Drax the Destroyer (Dave Bautista) en Nebula (Karen Gillan) opmerken dat iedereen hun gesprek kan horen. Daarna zorgt er een hilarisch misverstand over hun bizar communicatiesysteem.

Bekijk de clip uit Guardians of the Galaxy Vol. 3 hier:

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is in de cinema te zien vanaf woensdag 3 mei 2023.

Meer
Lees meer...