‘The Handmaid’s Tale’ lost bloedstollende trailer voor vierde seizoen

Het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale komt steeds dichterbij. Minder dan een maand voor de release heeft Hulu een eerste volledige trailer gelost voor dat nieuwe seizoen. Daarin zien we hoe June (Elisabeth Moss) als rebellenleider terugvecht tegen Gilead met alle risico’s die daarbij horen.

The Handmaid’s Tale is een van de populairste reeksen van Hulu en is dit jaar al toe aan het vierde seizoen. Daarin bevindt June (Elisabeth Moss) zich nog steeds buiten Gilead en probeert ze een einde te maken aan het religieuze en vooral heel seksistische beleid in de republiek.

The Handmaid’s Tale

Vorige maand maakte Hulu als de releasedatum van dat vierde seizoen bekend, samen met een korte teaser trailer. Daarin zagen we al hoe June zich buiten Gilead bevond als deel van het verzet en een oorlog die daar uitgevochten wordt.

In een nieuwe, langere trailer zien we nog meer beelden van buiten Gilead. June is uitgegroeid tot publieke vijand nummer één waardoor ze voortdurend op de vlucht is. Dat zorgt voor een zware reis voor langverwachte reünies en zware confrontaties. De zoektocht van June naar wraak en gerechtigheid dreigt haar echter te verteren waardoor ze lang bestaande relaties dreigt te verliezen.

Bekijk de trailer van seizoen 4 van The Handsmaid’s Tale

The Handsmaid’s Tale komt vanaf 28 april wekelijks uit op Hulu.

Meer
Lees meer...