‘The Holiday’ verschijnt deze maand nog op Streamz

De eindejaarsperiode komt er weer aan. Dat betekent dat ook de verschillende streamingdiensten zich weer voorbereiden op gezellige serie- en filmavonden. Ook Streamz kondigde zonet hun planning aan voor de laatste twee maanden van het jaar. Daarbij valt vooral de filmklassieker The Holiday op. Die zal deze maand nog verschijnen.

Wie aan romcoms denkt, denkt vroeg of laat zonder twijfel aan The Holiday. De film kwam in 2006 uit en werd meteen een groot succes. Vorig jaar was er even sprake van een eventueel vervolg, maar die geruchten werden al snel weerlegd. Dat neemt niet weg dat de eerste film nog steeds gigantisch populair zal blijven. Vanaf 30 november is hij dus ook op Streamz te bekijken.

The Holiday

De film gaat over Iris Simpkins (Kate Winslet) en Amanda Woods (Cameron Diaz). Zij leven een heel verschillend leven op heel verschillende plaatsen. Iris is zo een columniste voor The Daily Telegraph in Londen, terwijl Amanda werkt als producer van filmtrailers in Los Angeles. Maar allebei hebben ze door een recente (of iets minder recente) liefdesbreuk, nood aan een vakantie.

De twee vinden elkaar online en besluiten om voor twee weken van huis te ruilen. Daar maken ze kennis met de mannen in het leven van de ander. Iris leert zo Miles (Jack Black) kennen, terwijl Amanda een aangename kennismaking heeft met Graham (Jude Law), de broer van Iris. The Holiday werd een enorm succes en is nog steeds een van de grootste klassiekers rond Kerstmis.

Op Streamz

Dat heeft ook streamingdienst Streamz opgemerkt. Bij de aankondiging van hun eindejaarsprogrammatie staat de film namelijk ook te blinken. Abonnees kunnen vanaf 30 november hun warme chocomelk en dekentjes dus bovenhalen om de film vanuit hun zetel te bekijken.

Naast The Holiday op Streamz komt ook Streamz Premium+ met een kerstaanbod. Daar kunnen abonnees rekenen op onder andere Prancer: A Christmas Tale, The 12 Days of Christmas Eve, Reindeer Games Homecoming en Steppin’ Into the Holiday.

Bekijk de trailer van The Holiday hier:

The Holiday verschijnt op 30 november op Streamz.

Meer
Lees meer...