Nieuw Zuid-Koreaans spelprogramma ‘The Influencer’ krijgt officiële trailer

Netflix pakt volgende maand uit met een nieuw Zuid-Koreaans spelprogramma. Nadat we mensen het zagen uitvechten in fysieke proeven in Physical: 100 en mentale uitdagingen in The Devil’s Plan, komt de streamingdienst nu met The Influencer, een programma waarin influencers het tegen elkaar zullen opnemen. Daarbij zullen ze moeten uitmaken wie het meeste invloed heeft op sociale media. De reeks heeft nu een officiële trailer gekregen.

Er lijkt maar geen einde te komen aan de stroom van nieuwe Zuid-Koreaanse series die Netflix op ons afvuurt. Naast populaire fictiereeksen, zoals Squid GameSweet Home en The Glory, lanceerde Netflix in de laatste jaren ook al verschillende populaire spelprogramma’s. Denk zo maar aan Physical: 100The Devil’s Plan en Agents of Mystery. Daar komt volgende maand nog een nieuw spelprogramma bij dat volledig in het teken zal staan van influencers.

The Influencer

“Wie heeft de meeste invloed op sociale media?”, dat is de vraag waaruit het nieuwe Zuid-Koreaanse spelprogramma The Influencer zal vertrekken. In het programma zullen 77 Zuid-Koreaanse influencers het tegen elkaar opnemen in verschillende opdrachten die hun invloed op sociale media op de proef zullen stellen.

In de officiële trailer krijgen we al heel wat van de deelnemers te zien. Wie het eerste seizoen van Physical: 100 heeft gezien, kan zo fitnessinfluencer Shin Eu-ddeum herkennen. De persoon met de meeste volgers is TikTokker Sia_Jiwoo, die 27,5 miljoen volgers heeft. Het volgersaantal van de deelnemers wordt getoond op een band die ze rond hun nek dragen. Vervolgens krijgen we ook al enkele fragmenten te zien van de opdrachten. Daarin moeten ze proberen om de aandacht van kijkers te trekken. Het wordt hierbij meteen duidelijk dat elke deelnemer daar een andere strategie voor heeft.

The Influencer is gemaakt door Lee Jae-seok (Change Days) en Son Soo-jeong (Girl Reverse), die eerder al samenwerkten voor My Little Television. De reeks zal vanaf dinsdag 6 augustus te bekijken zijn via Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

The Influencer verschijnt op dinsdag 6 augustus op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...