Nieuwe Zuid-Koreaanse realityshow ‘Agents of Mystery’ staat nu op Netflix

Vanaf nu kan je op Netflix kijken naar een nieuw Zuid-Koreaans spelprogramma. Na verschillende datingsshows als Single’s Inferno en Change Days, de afvalrace Physical: 100 en de intellectuele versie Devil’s Plan, is het nu tijd voor Agents of Mystery. Daarin zullen bekende Zuid-Koreanen zich inspecteurs wanen en verschillende raadsels moeten oplossen. De reeks is gemaakt door Jung Jong-yeon, die ook verantwoordelijk was voor Devil’s Plan.

Fans van de Netflixreeks Devil’s Plan kunnen vanaf vandaag terecht op Netflix voor een gelijkaardige reeks. Het gaat om Agents of Mystery, een nieuwe realityreeks, die eveneens gemaakt is door Jung Jong-yeon.

Agents of Mystery

In Agents of Mystery vormt een groep van zes bekende Zuid-Koreanen samen een team van inspecteurs. Zij moeten bijzondere zaken oplossen, waarbij de normale departementen niet tot een antwoord komen. De groep zal “ter plaatse” op onderzoek moeten gaan en daar gebeuren soms de vreemdste dingen.

De zes deelnemers leerden we al enkele maanden geleden kennen. Het gaat om comedian en zanger Lee Yong-jin, de Amerikaans-Koreaanse zanger John Park, comédienne Lee Eun-ji, voormalige K-popster en actrice Lee Hye-ri (Reply 1988), acteur Kim Do-hoon (Moving) en Karina van K-popgroep aespa.

Trailer

In de officiële trailer kregen we te zien hoe het zestal verschillende kamers betreedt om daar uiteenlopende mysteries op te lossen. Die kamers zorgen telkens voor enkele verrassingen. Zo zijn er kamers waar het water uit het plafond stroomt, er insecten kruipen of zelfs slangen zitten.

In tegenstelling tot andere Zuid-Koreaanse realityreeksen is Agents of Mystery meteen volledig te vinden op Netflix. De reeks is gemaakt door Jung Jong-yeon, die ook het brein achter Devil’s Plan is. In het verleden maakte hij ook al de populaire Zuid-Koreaanse reeksen The GeniusSociety Game en The Great Escape.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer van Agents of Mystery:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...