Netflix kondigt nieuw programma aan van maker ‘The Devil’s Plan’

In september pakte Netflix uit met de Zuid-Koreaanse realityreeks The Devil’s Plan van de in Zuid-Korea gerenommeerde televisiemaker Jeong Jong-yeon. Hij zal binnenkort met een nieuwe reeks komen, waarvoor Netflix nu al de deelnemers heeft bekendgemaakt.

Zuid-Koreaanse content blijft scoren op Netflix. Denk zo maar aan de populaire fictiereeksen The GloryCelebrityMask GirlD.P. en de films JUNG_E en Unlocked. Maar ook non-fictie van Zuid-Koreaanse bodem weet een groot publiek te bereiken. Zo wist Netflix al te scoren met verschillende datingshows als Single’s InfernoChange Days en Nineteen to Twenty, maar ook andere realityreeksen als Physical: 100 en Siren: Survive the Island vielen in de smaak. Recent pakte de streamingdienst ook uit met de zombierealityreeks Zombieverse en in september verscheen het spelprogramma The Devil’s Plan. Dat laatste werd gemaakt door Jeong Jong-yeon, die binnenkort nog een reeks lanceert voor Netflix.

Agents of Mystery

De nieuwe reeks krijgt de naam Agents of Mystery en de inhoud blijft voorlopig ook nog een mysterie. We weten enkel dat de zes deelnemers zullen moeten proberen om “bizarre raadsels op te lossen op onbekend terrein”. Daarnaast mogen we “een fusie van chemie en spanning” verwachten die ons “op het puntje van onze stoel zal doen zitten”.

De zes deelnemers zijn al bekend. Het gaat daarbij om comedian en zanger Lee Yong-jin, de Amerikaans-Koreaanse zanger John Park, comédienne Lee Eun-ji, voormalige K-popster en actrice Lee Hye-ri (Reply 1988), acteur Kim Do-hoon (Moving) en Karina van K-popgroep aespa. Er is voorlopig nog geen releasedatum bekend voor Agents of Mystery.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor de vorige reeks van Jeong Jong-yeon, The Devil’s Plan:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...