‘Agents of Mystery’ krijgt officiële trailer


Netflix pakt binnenkort uit met een nieuw Zuid-Koreaans spelprogramma. Na verschillende datingsshows als Single’s Inferno en Change Days, de afvalrace Physical: 100 en de intellectuele versie Devil’s Plan, is het nu tijd voor Agents of Mystery. Daarin zullen bekende Zuid-Koreanen zich inspecteurs wanen en verschillende raadsels moeten oplossen. De reeks heeft nu een officiële trailer gekregen.

Fans van de Netflixreeks Devil’s Plan hebben vanaf volgende maand een nieuwe reeks om naar te kijken. Het gaat om Agents of Mystery, een nieuwe realityreeks uit het brein van Jung Jong-yeon.

Agents of Mystery

In Agents of Mystery zal een groep van zes bekende Zuid-Koreanen samen een team van inspecteurs vormen. Zij moeten bijzondere zaken oplossen, waarbij de normale departementen niet tot een antwoord komen. De groep zal “ter plaatse” op onderzoek moeten uitgaan en daar gebeuren soms de vreemdste dingen.

De zes deelnemers leerden we al enkele maanden geleden kennen. Het gaat om comedian en zanger Lee Yong-jin, de Amerikaans-Koreaanse zanger John Park, comédienne Lee Eun-ji, voormalige K-popster en actrice Lee Hye-ri (Reply 1988), acteur Kim Do-hoon (Moving) en Karina van K-popgroep aespa.

Trailer

In de trailer is te zien hoe het zestal verschillende kamers betreedt om daar uiteenlopende mysteries op te lossen. Die kamers zorgen telkens voor enkele verrassingen. Zo zijn er kamers waar het water uit het plafond stroomt, er insecten kruipen of zelfs slangen zitten.

Agents of Mystery zal vanaf dinsdag 18 juni 2024 te vinden zijn op Netflix. De reeks is gemaakt door Jung Jong-yeon, die ook het brein achter Devil’s Plan is. In het verleden maakte hij ook al de populaire Zuid-Koreaanse reeksen The GeniusSociety Game en The Great Escape.

Bekijk hier de officiële trailer:

Agents of Mystery is vanaf dinsdag 18 juni 2024 te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...