Netflix lost eerste teaser voor ‘Agents of Mystery’

Netflix pakt volgende maand uit met een nieuw Zuid-Koreaans spelprogramma. Na verschillende datingsshows als Single’s Inferno en Change Days, de afvalrace Physical: 100 en de intellectuele versie Devil’s Plan, is het nu tijd voor Agents of Mystery. Daarin zullen bekende Zuid-Koreanen zich inspecteurs wanen en verschillende raadsels moeten oplossen.

Fans van de Netflixreeks Devil’s Plan hebben vanaf volgende maand een nieuwe reeks om naar te kijken. Het gaat om Agents of Mystery, een nieuwe realityreeks uit het brein van Jung Jong-yeon.

Agents of Mystery

In Agents of Mystery zal een groep van zes bekende Zuid-Koreanen samen een team van inspecteurs vormen. Zij moeten bijzondere zaken oplossen, waarbij de normale departementen niet tot een antwoord komen. De groep zal “ter plaatse” op onderzoek moeten uitgaan en daar gebeuren soms de vreemdste dingen. In de teaser krijgen we zo al enkele jumpscares te zien.

De zes deelnemers leerden we al enkele maanden geleden kennen. Het gaat om comedian en zanger Lee Yong-jin, de Amerikaans-Koreaanse zanger John Park, comédienne Lee Eun-ji, voormalige K-popster en actrice Lee Hye-ri (Reply 1988), acteur Kim Do-hoon (Moving) en Karina van K-popgroep aespa. Hen krijgen we al te zien in de eerste teaser voor de reeks.

Agents of Mystery zal vanaf dinsdag 18 juni 2024 te vinden zijn op Netflix. De reeks is gemaakt door Jung Jong-yeon, die ook het brein achter Devil’s Plan is. In het verleden maakte hij ook al de populaire Zuid-Koreaanse reeksen The Genius, Society Game en The Great Escape.

Bekijk hier de teaser:

Agents of Mystery is vanaf dinsdag 18 juni 2024 te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...