‘The Kissing Booth 3’ krijgt officiële trailer

Het derde en laatste deel van The Kissing Booth verschijnt op 11 augustus op Netflix. De streamingdienst heeft daarom nu de officiële trailer voor de film op de wereld losgelaten. Daarin komen we te weten wat we allemaal mogen verwachten van het einde van de filmreeks.

Volgende maand komt er een einde aan de filmreeks The Kissing Booth. Dan verschijnt namelijk het derde en laatste deel van de reeks op Netflix.

The Kissing Booth 3

The Kissing Booth 3 verschijnt op woensdag 11 augustus op Netflix en gaat verder waar het tweede deel stopte. Elle (Joey King) en Noah (Jacob Elordi) zijn een gelukkig koppel, maar nu komen ze in een volgende fase van hun leven terecht. Ze moeten een universiteit kiezen om verder te studeren. Dat stelt vooral Elle voor een hartverscheurende keuze. Volgt ze de liefde van haar leven Noah naar Harvard of gaat ze voor Berkeley waar haar beste vriend Lee (Joel Courtney) gaat studeren.

In de trailer is te zien hoe Elle, Noah, Lee en Rachel (Meganne Young) hun intrek nemen in een strandhuis, in de zomer voor ze naar de universiteit vertrekken. In het strandhuis vinden Elle en Lee hun oude bucket list terug met daarop alle dingen die ze nog samen wilden doen voor ze naar de universiteit gingen. Maar Elle heeft natuurlijk nog een belangrijke beslissing te maken. En tot overmaat van ramp duikt ook Marco (Taylor Zakhar Perez) plots opnieuw op. Wat Elle uiteindelijk kiest, komen we volgende maand te weten.

Bekijk hier de officiële trailer voor The Kissing Booth 3:

Meer
Lees meer...