‘The Kissing Booth 3’ krijgt releasedatum

Fans van de films van The Kissing Booth maken best al plaats in hun agenda op 11 augustus 2021. Op die datum verschijnt namelijk de derde en laatste film van de reeks op Netflix. De streamingdienst maakte dat bekend met een post op Instagram.

Netflix heeft de releasedatum voor het derde en laatste deel van The Kissing Booth bekendgemaakt. We wisten al dat de film deze zomer zou verschijnen, maar nu weten we ook exact wanneer.

11 augustus 2021

Gisteren kregen we extra beelden van de film te zien in de teaser van alle films die deze zomer verschijnen op Netflix. En nu krijgen we dus ook de exacte datum waarop we naar The Kissing Booth 3 zullen kunnen kijken. De derde en laatste film van The Kissing Booth verschijnt op woensdag 11 augustus op Netflix.

In de derde film van The Kissing Booth wordt het verhaal van Elle Evans, Noah Flynn (Jacob Elordi), Lee Flynn (Joel Courtney) en de rest van de personages afgerond. De tweede film eindigde met een cliffhanger. Elle was namelijk toegelaten tot twee belangrijke universiteiten. Ze moet nu kiezen tussen Harvard (waar haar vriendje Noah studeert) en Berkeley (waar ze met haar beste vriend Lee naartoe zou gaan). In een eerste sneak peek kregen we al te zien dat het geen makkelijke keuze is. Elle krijgt namelijk telefoon van Harvard, maar ze neemt niet op.

Bekijk hier de aankondiging op Instagram:

Meer
Lees meer...