‘The Marvels’ krijgt dag voor release ultieme trailer met veel bekende gezichten

Het is weer tijd voor superhelden in de cinema. Vanaf woensdag 8 november kan je namelijk gaan kijken naar The Marvels. Daarin is het girlpower voorop, want de drie hoofdrolspelers zijn vrouwen. Om je warm te maken, is er nu nog een ultieme trailer.

The Marvels is een directe sequel op Captain Marvel uit 2019. Daarnaast bouwt The Marvels ook verder op de series Ms. MarvelWandaVision en zelfs het recente Secret Invasion. De belangrijkste personages uit die reeksen – Carol Danvers (Brie Larson), Kamala Khan (Iman Vellani) en Monica Rambeau (Teyonah Parris) -komen straks allemaal samen

De nieuwe trailer van The Marvels gaat zelfs nog iets verder terug in de tijd en linkt de gebeurtenissen in deze nieuwe film met heel wat belangrijke gebeurtenissen uit het Marvel Cinematic Universe (MCU). Het maakt The Marvels meteen net iets grotesker en minder komisch dan in de vorige trailers.

Carol Danvers

In The Marvels zien we hoe Captain America, ook bekend als Carol Danvers (Brie Larson), haar identiteit heeft teruggevorderd van de tirannieke Kree en wraak heeft genomen op de Supreme Intelligence. Nu krijgt ze echter te maken met een gedestabiliseerd universum. Zo belandt ze in een wormgat waar haar krachten verstrengeld raken met die van Kamala Khan aka Ms. Marvel en astronaute Captain Monica Rambeau. Daardoor verwisselen deze drie personen telkens van plaats als ze hun krachten gebruiken. Ze zullen dus alle drie moeten samenwerken om het universum te redden.

Bekijk hier de ultieme trailer van The Marvels:

The Marvels komt op woensdag 8 november uit in de bioscoop.

Meer
Lees meer...