‘The Netflix Slam’: Livewedstrijd tussen Rafael Nadal en Carlos Alcaraz volgend jaar op Netflix te zien

Netflix is de wereld van de live sportwedstrijden aan het ontdekken. Nadat de streamingdienst eerder al een golftoernooi uitzond, komt in maart 2024 ook The Netflix Slam. Dat is een tenniswedstrijd tussen de twee Spanjaarden Rafael Nadal en Carlos Alcaraz.

Na The Netflix Cup komt de streamingdienst in maart 2024 met The Netflix Slam. Daar gaat het niet langer over golf, maar wel over tennis. In de wedstrijd zullen twee van de populairste tennissers van de laatste jaren het tegen elkaar opnemen. Die wedstrijd zal plaatsvinden op 3 maart 2024 in Las Vegas en zal ook live te zien zijn.

The Netflix Slam

Streamingdienst Netflix begint zich alsmaar meer te verdiepen in de wereld van sport. De laatste jaren zijn er al heel wat documentaires op de streamingdienst verschenen. Denk maar aan het gigantisch populaire Formula 1: Drive To Survive, Tour de France: Unchained, Full Swing en Break Point. Die laatste documentaire volgde heel wat opkomende en populaire tennissers.

De liefde voor tennis heerst duidelijk nog steeds bij Netflix, want binnenkort komt er een live-evenement op de streamingdienst. Op 3 maart 2024 vindt in Las Vegas een eenmalige tenniswedstrijd tussen Rafael Nadal en Carlos Alcaraz plaats. Nadal was jarenlang de beste Spaanse tennisser, maar op dit moment is Alcaraz die titel aan het overnemen. Hij staat tweede op de ATP-wereldranglijst.

Live

De wedstrijd, die is omgedoopt tot The Netflix Slam, gaat van start op 3 maart 2024 om 21 uur plaatselijke tijd in Las Vegas. Dat wil zeggen dat tennisfans bij ons vroeg uit de veren gaan moeten, want bij ons is het dan 6 uur in de ochtend op 4 maart.

De twee tennissers kijken alvast uit naar het evenement. “Ik kan niet wachten op mijn eerste bezoek aan Las Vegas, een van de meest entertainende steden ter wereld”, vertelt Nadal in een statement (via Variety). “Ik voel me vereerd om het veld met Nadal te mogen delen”, klinkt het bij Alcaraz dan weer.

The Netflix Slam is op 4 maart vanaf 6 uur ’s ochtends te volgen op Netflix.

Meer
Lees meer...