‘The Night Agent’ seizoen 2 begint aan opnames

Een van de meest verrassende series van Netflix in 2023 komt terug. De streamingdienst heeft gisteren namelijk laten weten dat de opnames van The Night Agent seizoen 2 zijn begonnen. De reeks gaat over een jonge FBI-agent die tijdens een opdracht in een groot complot terechtkomt.

Tegen alle verwachtingen in werd de reeks The Night Agent een van de grote successen van Netflix in 2023. De reeks kwam in maart uit en werd in de eerste drie weken al 62 miljoen keer bekeken. Dat bracht de reeks al meteen naar een plek in de top 10 beste Engelstalige series. Het is dan ook geen verrassing dat Netflix kort daarna de komst van een tweede seizoen aankondigde.

The Night Agent

Het eerste seizoen van de reeks begint met een explosie op de metro in Washington DC. Die ontploffing zorgt ervoor dat twee undercoveragenten sterven en het duidelijk wordt dat een bepaalde groep mensen het op het Witte Huis heeft gemunt.

Bij die ontploffing was ook de jonge FBI-agent Peter Sutherland (Gabriel Basso) aanwezig. Hij wordt na het voorval aangesteld om telefoons op te nemen in een geheime basis voor spionnen. Tijdens zijn nachtshift krijgt hij een telefoontje dat zijn leven zal veranderen. Samen met cybersecurity specialist Rose (Luciane Buchanan) komt hij zo in een samenzwering tegen het Witte Huis terecht.

Tweede seizoen

Een maand na de release van het eerste seizoen, had Netflix door dat ze een nieuw goudhaantje in handen hadden. Daar hoorde dan ook al meteen de aankondiging van een nieuw seizoen bij. Wanneer dat seizoen zal verschijnen en in welke avonturen Peter en Rose zich nu zullen storten, valt nog af te wachten.

Wel liet de streamingdienst gisteren weten dat de opnames nu volop aan de gang zijn. Een release zal dus waarschijnlijk nog niet voor 2024 zijn.

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...