‘The Night Agent’ is het nieuwe goudhaantje van Netflix en komt nu al in top 10 aller tijden terecht

Na het immens populaire najaar van Netflix, lijkt de streamingdienst opnieuw een goudhaantje in handen te hebben. De nieuwe reeks The Night Agent staat sinds 23 maart online, maar staat nu al in de top 10 van best bekeken Engelstalige series op Netflix ooit. Enkele dagen voor de officiële teldeadline laat de serie zelfs al Ginny & Georgia seizoen 2 en You achter zich.

De actieserie The Night Agent scoort goed op Netflix. De reeks vertelt het verhaal van een FBI-agent die tijdens een nachtdienst een telefoontje krijgt waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering in het Witte Huis belandt. The Night Agent werd in de eerste drie weken al 62 miljoen keer bekeken. Dat is goed voor een totaal van 515,57 kijkuren én een negende plek in de huidige top 10 van best bekeken Engelstalige reeksen op Netflix.

The Night Agent

Het eerste seizoen van de reeks begint met een explosie op de metro in Washington DC. Die ontploffing zorgt ervoor dat twee undercoveragenten sterven en het duidelijk wordt dat een bepaalde groep mensen het op het Witte Huis heeft gemunt.

Bij die ontploffing was ook de jonge FBI-agent Peter Sutherland (Gabriel Basso) aanwezig. Hij wordt na het voorval aangesteld om telefoons op te nemen in een geheime basis voor spionnen. Tijdens zijn nachtshift krijgt hij een telefoontje dat zijn leven zal veranderen. Samen met cybersecurity specialist Rose (Luciane Buchanan) komt hij zo in een samenzwering tegen het Witte Huis terecht.

Groot succes

The Night Agent staat ondertussen drie weken online en is al goed voor 515,57 miljoen kijkuren. Dat meldt The Wrap. Daarmee is het op dit moment al de negende best bekeken Engelstalige serie op de streamingdienst. De top 3 is nog steeds voor Stranger Things (1,3 miljard), Wednesday (1,2 miljard) en DAHMER (856 miljoen).

Maar toch kon de nieuwe reeks in de eerste drie weken al reeksen als Inventing Anna, Ginny & Georgia seizoen 2 en 13 Reasons Why seizoen 2 achter zich laten. Ook The Witcher seizoen 2 en You scoorden slechter. Door het grote succes heeft Netflix ondertussen ook al aangekondigd dat The Night Agent een tweede seizoen zal krijgen.

Bekijk de trailer van The Night Agent hier:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...