‘The Penguin’ met Colin Farrell krijgt nieuwe teaser trailer

HBO heeft nieuwe beelden gedeeld van de aankomende serie The Penguin. Die reeks is een spin-off van de film The Batman en draait rond Colin Farrell als onderwereldfiguur Oswald ‘Oz’ Cobblepot aka Penguin.

The Batman van Matt Reeves met Robert Pattinson in de hoofdrol dateert ondertussen van twee jaar geleden. Op het vervolg daarvan is het nog lang wachten, want The Batman Part II in recent uitgesteld tot eind 2026.

The Penguin

Tussendoor krijgen we wel The Penguin, een spin-offreeks van The Batman die draait rond – hoe kan het anders – het personage Penguin. Dat personage, gespeeld door Colin Farrell, was al kort te zien in The Batman en daarop reageerde het publiek zeer enthousiast. Warner Bros. Pictures bestelde daarop meteen een spin-offserie.

Die zou aanvankelijk ook door Matt Reeves geregisseerd worden, maar die zag daar later vanaf. Reeves is wel nog steeds als producent bij het project betrokken. De regie is daarentegen in handen van Craig Zobel (Mare of Easttown), terwijl het scenario verzorgd wordt door Lauren LeFranc (Impulse).

Cast

Over het verhaal van The Penguin is nog niet veel bekend. Wel weten we ondertussen wel de belangrijkste castleden. Zo is er naast Colin Farrell ook een belangrijke rol weggelegd voor Cristin Milioti (How I Met Your Mother) als Sofia Falcone. Verder is er ook nog plaats voor Michael Kelly (House of Cards), Shohreh Aghdashloo (House of Saddam), Deirdre O’Connell (The Affair), Clancy Brown (Billions) en Michael Zegen (The Marvelous Mrs. Maisel).

Bekijk hier de teaser trailer van The Penguin:

The Penguin verschijnt die najaar op HBO Max.

Meer
Lees meer...