‘The Batman’-spin-offserie ‘The Penguin’ met Colin Farrell krijgt teaser trailer

The Penguin, een spin-offreeks rond het personage Penguin uit The Batman heeft een eerste teaser trailer gekregen. Het gaat om een serie met de Oscargenomineerd Colin Farrell in de hoofdrol met met Matt Reeves als regisseur.

Het was een belangrijke dag op het vlak van streaming. Warner Bros. Pictures besloot enige tijd terug namelijk om zijn streamingdiensten HBO Max en Discovery+ samen te voegen. Woensdag stelde het bedrijf dan eindelijk de nieuwe naam van die dienst voor: Max. Die streamingdienst zal gelanceerd worden op 23 mei. Kort na de bekendmaking van die naam volgen een gigantische lading grote aankondigingen voor die vernieuwde streamingdienst.

Het is momenteel wel nog niet duidelijk wat de impact van dat alles in België zal zijn. HBO Max is hier namelijk niet beschikbaar. Content daarvan is via een exclusieve samenwerking – die voorlopig nog tot eind 2023 loopt – te bekijken via Streamz.

Colin Farrell

Bij die vele aankondigingen hoorden ook enkele trailers. Een daarvan is die voor The Penguin. Die reeks werd zo’n jaar geleden aangekondigd, na de release van The Batman van regisseur Matt Reeves. In die film was een gastrol weggelegd voor Colin Farrell als het iconische personage Penguin. Omdat zowel het publiek als Reeves zelfs heel enthousiast waren over die rol besloot Warner Bros. Pictures meteen een spin-offserie te bestellen. Ook deze zal door Matt Reeves geregisseerd worden.

Uit de korte teaser trailer van The Penguin kunnen we afleiden dat ook de jonge acteur Rhenzy Feliz (Teen Wolf) een belangrijke rol zal spelen. Daarnaast zou ook Cristin Milioti (How I Met Your Mother) behoren tot de hoofdcast. Verder is er ook nog plaats voor Michael Kelly (House of Cards), Shohreh Aghdashloo (House of Saddam), Deirdre O’Connell (The Affair), Clancy Brown (Billions) en Michael Zegen (The Marvelous Mrs. Maisel).

Bekijk hier de teaser trailer voor The Penguin:

The Penguin verschijnt in 2024.

Meer
Lees meer...