‘The Recruit’ met Noah Centineo (‘To All the Boys’) staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de gloednieuwe reeks The Recruit. Daarin is Noah Centineo, die je kan kennen als Peter Kavinsky uit de filmreeks To All the Boys, te zien als de jonge advocaat Owen Hendricks die ingeschakeld wordt om de vuile zaakjes op te lossen. Maar al snel worden die minder onschuldig dan ze op het eerste zicht lijken.

Wie Noah Centineo kent, kent hem hoogstwaarschijnlijk als Peter Kavinsky uit de films van To All the Boys. Daarin spelde Centineo een knappe tienerjongen die menig meisjeshart sneller doet slaan. Maar in The Recruit krijgen we nu een heel andere kant van de acteur te zien.

The Recruit

The Recruit is een komische actieserie. We volgen Owen Hendricks (Noah Centineo) die net bij de CIA is beginnen werken als advocaat. Hij doet er alles aan om op een goed blaadje te staan bij zijn baas Walteer Nyland (Vondie Curtis-Hall), maar zijn collega’s proberen hem daarbij tegen te werken. Daardoor krijgt Owen al snel de taakjes die niemand wil doen. Owen moet moet daarbij door de post van de CIA gaan. Hij krijgt dozen vol met brieven van mensen die dreigen dat ze grote geheimen gaan lekken. Het grootste deel daarvan zijn complotdenkers die geen echt gevaar vormen. Maar één blijkt wel degelijk geheimen te kennen. Het is dan aan Owen om de gevangene, Max Meladze (Laura Haddock), tegen te houden, maar dat brengt hem ook zelf in de problemen.

In The Recruit krijgen we een heel andere kant van Noah Centineo te zien, die – als we de eerste reviews mogen geloven – brengt hij het er goed vanaf. The Recruit bestaat uit acht afleveringen met opvallende titels als ‘I.N.A.S.I.A.L.’ (aflevering 1) en ‘W.T.F.I.O.H.’ (aflevering 8). Deze titels staan voor een zin die ergens in de aflevering wordt uitgesproken.

Bekijk hier de officiële trailer van The Recruit:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...