‘The Voice Kids’: De laatste tickets voor de halve finale worden uitgedeeld

Het is tijd om de laatste knopen door te hakken in Knockouts van The Voice Kids. Nog zes trio’s komen vrijdagavond in actie. Ook die laatste achttien talenten halen het beste in zichzelf naar boven. Bij Pommelien zorgt dat alvast voor een heel moeilijke keuze.

The Voice Kids is ondertussen al aan zijn zevende seizoen toe. Aan het concept is echter niet veel veranderd. Zo zagen we de voorbije vijf afleveringen heel wat jonge zangtalenten het beste van zichzelf geven tijdens de Blind Auditions. 48 van hen – waaronder een duo – wisten zo een plaatsje te bemachtigen in de teams van Laura Tesoro, Coely, Metejoor of Pommelien Thijs.

Deze week is het tijd voor de derde en laatste week van de Knockouts. Daar komen nog zes groepjes van drie jonge zangers of zangeressen in actie. Per groepje zal er maar één iemand doorstoten naar de halve finales.

Pommelien

Het zijn de coaches zelf die kiezen welke drie leden van hun team ze tegen elkaar uitspelen. Pommelien koos er daarbij voor om drie van haar oudere zangeressen tegenover elkaar te zetten. Lise, Diene en Senta zijn alle drie 14 jaar en hebben alle drie duidelijk heel wat muzikaal talent.

“Tijdens de Blind Auditions hebben ze getoond hoe hard ze zichzelf kunnen verliezen in hun nummers en een verhaal kunnen vertellen”, vertelt Pommelien. In een preview die VTM deelde van de volgende aflevering van The Voice Kids krijgen we alvast een indrukwekkend optreden te zien van Diene. Zij brengt Figures van Jessie Reyez.

Bekijk hier het optreden van Diene in The Voice Kids:

The Voice Kids is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...