‘The Voice van Vlaanderen 2024′: Zo reageerde Christophe op zijn overwinning

We kennen sinds vrijdagavond de winnaar van The Voice van Vlaanderen. De 42-jarige Christophe uit West-Vlaanderen bleek na een spannende finale de beste te zijn. Hij behaalde vanuit de Comeback Stage de overwinning voor Team Laura.

Na een lange afvalrace over meerdere maanden trokken vier kandidaten naar de finale van The Voice van Vlaanderen. Het ging om Kobe (Oosterzele) uit Team Koen, Laurens (Gent) uit Team Mathieu en Christophe (Roeselare) en Lucas (Oostkamp) uit Team Laura. Natalia en Jan Paternoster waren sinds vorige week al uitgespeeld.

Single en 25.000 euro

In een Superfinale nam Christophe het uiteindelijk op tegen Kobe uit het team van Koen Wauters. Daarna was het aan de kijker. Zo werd Christophe uitgeroepen tot winnaar van The Voice van Vlaanderen 2024. Hij mag een single opnemen en krijgt ook nog eens 25.000 euro.

“Onwaarschijnlijk zot hoe dit kan gebeuren! Ik versa het nog altijd niet, maar fantastisch tof. Dankuwel! From the bottom of my heart, dankuwel! Met die 25.000 euro ga ik zeker iets met muziek doen, dat is zeker”, reageerde Christophe na zijn overwinning.

Comeback Stage

Na de Blind Auditions maakte Christophe deel uit van het team van Jan Paternoster. Daarmee behaalde hij bijna de liveshows. In de laatste aflevering met Cross Battles moest hij echter het onderspit delven. Laura Tesoro zag gelukkig zijn talent en viste de West-Vlaming op. Met haar nieuwe coach stoomde Christophe door de liveshows naar de overwinning.

Meer
Lees meer...