Left Right
scrollTop top

The Weeknd en Ariana Grande droppen remix ‘Save Your Tears’


The Weeknd Ariana Grande
© Screenshot YouTube

The Weeknd en Ariana Grande hebben hun krachten gebundeld voor de remix van het nummer Save Your Tears van The Weeknd. Het duo lanceerde het nummer, inclusief geanimeerde videoclip, vanmorgen. Het is al de derde keer dat The Weeknd en Ariana Grande samenwerken en het is opnieuw een schot in de roos.

Enkele dagen geleden maakten The Weeknd en Ariana Grande bekend dat ze opnieuw samengewerkt hebben. Het resultaat is een remix van Save Your Tears dat al te vinden was op het album ‘After Hours’ van The Weeknd dat vorig jaar verscheen. In het verleden werkten The Weeknd en Ariana Grande al samen voor het nummer Love Me Harder en Off The Table, beiden songs van Ariana Grande. Deze keer nam het duo voor de eerste keer een nummer van The Weeknd onder handen.

Save Your Tears (Remix)

Het nummer Save Your Tears was al een van de meest geliefde nummers van het album. En nu Ariana Grande er ook op te horen is, vinden we het mogelijk nog beter. Save Your Tears (Remix) behoudt de jaren 80-stijl van het nummer en maakt er een duet van. Zo neemt Ariana Grande de volledige tweede strofe voor haar rekening en is ze ook te horen tijdens het refrein.

Save Your Tears (Remix) kreeg ook meteen een eigen videoclip. Door de coronapandemie is het ook voor The Weeknd en Ariana Grande geen evidentie om samen op de set te staan voor de videoclip, maar daar vonden ze een oplossing voor. De clip is eigenlijk een animatiefilm, waarin we de twee te zien krijgen. In het geval van The Weeknd is dat hem zelf. Maar Ariana Grande wordt in de clip gefabriceerd als een levensgrote Barbiepop.

Bekijk de clip van Save Your Tears (Remix) van The Weeknd & Ariana Grande hier:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update