The Weeknd lost nieuw nummer ‘Take My Breath’ met een flinke eighties touch

The Weeknd is terug! Met het nummer Take My Breath keert Abel Tesfaye terug naar de eighties en dat doet hij op voortreffelijke wijze. De single kreeg ook al meteen een videoclip waarin we Abel zien feesten in een setting die volgens de Belgische coronamaatregelen nog steeds verboden is.

Abel Tesfaye aka The Weeknd is terug met een nieuw nummer. Take My Breath kreeg een flinke dosis eighties synths en past zo perfect bij Blinding Lights waarmee The Weeknd vorig jaar een monsterhit te pakken had.

Take My Breath

Dat The Weeknd weet hoe hij een hit moet schrijven, dat wisten we natuurlijk al langer dan vandaag. En met Take My Breath lijkt hij opnieuw een monsterhit te pakken te hebben. The Weeknd laat zich opnieuw onderdompelen in de muziek die we kennen uit de eighties en hij doet dat opnieuw voortreffelijk.

Take My Breath is een dansbaar nummer en dat toont zich ook in de videoclip. Daarin zien we Abel op een underground party. Hij danst er met een dame op de dansvloer die later letterlijk adembenemend blijkt te zijn. Wij kijken er alvast naar uit om onze dansbenen los te gooien op dit nummer wanneer de clubs in ons land opnieuw open gaan.

Bekijk hier de videoclip van Take My Breath:

Meer
Lees meer...