‘The Witcher: Blood Origin’, dat op Kerstmis verschijnt, krijgt laatste nieuwe trailer

Het is bijna zover. Op Kerstmis, 25 december, verschijnt de langverwachte prequelserie The Witcher: Blood Origin. De serie komt er een jaar na het tweede seizoen van de originele The Witcher en vertelt het verhaal van de allereerste Witcher. Netflix deelde gisteren de officiële trailer.

Terwijl het derde seizoen van The Witcher wordt gemonteerd en acteur Liam Hemsworth zich opmaakt om in de toekomst de rol van Geralt te gaan spelen, komt er eind deze maand nog een project uit in de The Witcher-franchise. In de prequelserie The Witcher: Blood Origin krijgen fans de oorsprong van het personage te zien.

The Witcher: Blood Origin

The Witcher: Blood Origin zal zich 1.200 jaar voor de originele serie afspelen en gaat over de allereerste Witcher en de periode waarin de wereld van monsters, elven en mensen samensmolt. Lauren Schmidt Hissrich, de bedenker van de oorspronkelijke Netflixserie, is een van de uitvoerende producenten. Zij krijgt de hulp van Declan de Barra. Die schreef al twee afleveringen voor The Witcher en werkte verder ook voor The Originals en Iron Fist.

De hoofdrollen in The Witcher: Blood Origin worden gespeeld door Sophia Brown (Éile), Laurence O’Fuarain (Fjall) en Michelle Yeoh (Scian).

Vervolg

Na de release van de prequelserie op 25 december maakt Netflix zich ook op voor een vervolg op de originele reeks. Daarvan werden de opnames van het derde seizoen eerder dit jaar afgerond. Wanneer dat seizoen van The Witcher zal verschijnen, is nog niet bekend. Maar wat we wel al weten is dat dat het laatste wapenfeit van acteur Henry Cavill als The Witcher zal worden.

Vorige maand maakte Netflix namelijk bekend dat Cavill zou stoppen met de reeks. Volgens hen omdat de acteur zich wil concentreren op zijn rol als Superman, maar toch dachten veel fans daar anders over. Vanaf het vierde seizoen zal acteur Liam Hemsworth hem vervangen.

Meer
Lees meer...