Prequelserie ‘The Witcher: Blood Origin’ krijgt nieuwe teaser trailer en releasedatum

Goed nieuws voor fans van The Witcher, want hoewel het derde seizoen nog even op zich laat wachten, verschijnt eind dit jaar de prequelreeks The Witcher: Blood Origin op Netflix. De streamingdienst loste daarvan zojuist een nieuwe, langere teaser trailer én de releasedatum.

Bijna één jaar geleden – op 17 december 2021 – verscheen na twee jaar wachten eindelijk het tweede seizoen van The Witcher op Netflix. En hoewel de opnames voor het derde seizoen al in april van dit jaar van start gingen, zal het vermoedelijk nog bijna een jaar duren voor de nieuwe afleveringen van The Witcher op Netflix verschijnen.

Sowieso neemt de productie van de prestigieuze reeks al heel wat tijd in beslag. Maar dit jaar waren er extra moeilijkheden door heel wat nieuwe castleden en vertragingen door het coronavirus. In afwachting is er voor de fans eind dit jaar gelukkig de prequelserie The Witcher: Blood Origin.

1.200 jaar voor The Witcher

The Witcher: Blood Origin zal zich 1.200 jaar voor de originele serie afspelen en gaat over de allereerste Witcher en de periode waarin de wereld van monsters, elven en mensen samensmolt. Lauren Schmidt Hissrich, de bedenker van de oorspronkelijke Netflixserie, is een van de uitvoerende producenten. Zij krijgt de hulp van Declan de Barra. Die schreef al twee afleveringen voor The Witcher en werkte verder ook voor The Originals en Iron Fist.

De hoofdrollen in The Witcher: Blood Origin worden gespeeld door Sophia Brown (Éile), Laurence O’Fuarain (Fjall) en Michelle Yeoh (Scian).

Bekijk hier de teaser trailer van The Witcher: Blood Origin:

The Witcher: Blood Origin is vanaf 25 december 2022 te zien op Netflix. Ondertussen een andere serie kijken? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...