‘The Witcher’-opnames voor derde seizoen officieel gestart

Goed nieuws voor de fans van de Netflixserie The Witcher, want het derde seizoen is in de maak. Het vorige seizoen kwam in december 2021 uit, maar toch zijn cast en crew al druk bezig aan het vervolg. Dat meldde de streamingdienst op sociale media. 

Het nieuwe seizoen van The Witcher zal misschien minder lang op zich laten wachten dan de vorige keer. Netflix maakte namelijk net bekend dat de productie voor het derde seizoen al begonnen is. Dat deden ze aan de hand van een foto op sociale media. Op die foto werd ook meteen duidelijk dat drie belangrijke namen al zeker zullen terugkeren. 

The Witcher

Na de release van het tweede seizoen in december 2021, kwam er al meteen meer nieuws over de toekomst van de serie. Dat er een derde seizoen ging komen, dat was al een tijdje bekend, maar eind december liet showrunner Lauren Schmidt Hissrich ook weten dat de scenario’s al klaar waren. Vandaag, begin april 2022, gaat de reeks ook officieel in productie.

Dat nieuws maakte Netflix bekend met een behind the scenes-foto op Twitter en Instagram. Op die foto zijn alvast acteurs Henry Cavill (Geralt), Freya Allan (Ciri) en Anya Chalotra (Yennefer) te zien. Dat wil zeggen dat het trio zo goed als zeker zal terugkeren in het volgende seizoen. 

Synopsis

Wanneer het nieuwe seizoen precies op Netflix zal verschijnen, is nog niet bekend. Maar door de start van de opnames komt het alleszins al iets dichterbij. Naast dat goede nieuws heeft Netflix ook een eerste synopsis van het derde seizoen gedeeld. Die luidt als volgt:

“Terwijl vorsten, magiërs en beesten van het continent strijden om haar te vangen, neemt Geralt Ciri van Cintra mee om onder te duiken. Yennefer, belast met de magische training van Ciri, leidt hen naar het beschermde fort van Aretuza. Daar hoopt ze meer te weten te komen over de krachten van het meisje. In plaats daarvan ontdekken ze een slagveld van corruptie, duistere magie en verraad. Ze moeten terugvechten, alles op het spel zetten – of het risico lopen elkaar voor altijd kwijt te raken.”

Kan je niet wachten? Bekijk hier onze lijst van de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...