‘Thuis’ verwelkomt nieuwe Bomans, maar dat gebeurt met de nodige drama

De bekendste familie uit Thuis kent sinds vanavond een nieuwe telg. Op VRT 1 kon je namelijk zien hoe draagvrouw Tamara beviel van de jongste Bomans. Dat deed ze wel zonder Lowie bij haar, want die was nergens te bespeuren toen het water van Tamara brak.

De seizoensfinale van Thuis voor de zomer kende heel wat spannende verhaallijnen. Zo was er vooral de ontknoping van de moord op advocaat Alexander Cosyns (Erik Goossens) en de daarbij horende onthulling dat Madame Marianne Bastiaens (Leah Thys) daarvan de dader is.

Tussen dat alles was er echter ook nog de zwangerschap van Tamara (Tine Priem). Zij vervult als draagvrouw namelijk de kinderwens van Lowie (Mathias Vergels), die uiteraard zelf geen eicel en geen baarmoeder heeft.

Lowie spoorloos

Na een zomer geduld was het woensdagavond eindelijk zover. In de aflevering van vandaag konden we zien hoe de hoogzwangere Tamara een bezoek bracht aan de Withoeve. Bomma Rosa sprak daarbij eerst nog de profetische woorden “Je bent toch niet van plan om hier te bevallen?”, waarna haar water uiteraard juist dan brak.

Bob (Christophe Haddad) hielp Tamara gelukkig snel naar het ziekenhuis, waar ze kon bevallen. Van papa Lowie was tijdens die bevalling echter helemaal geen spoor. Die was namelijk onbereikbaar en lag met Viv in bed. Zo mist hij de geboorte van zijn baby’tje en heeft hij meteen iets goed te maken.

Tot slot is er uiteraard ook nog één vraag die iedereen wil weten: Hoe zal de jongste Bomans heten?

Meer
Lees meer...