TikTokker toont hoe Disneypersonages er in het echt zouden uitzien

Als kind heb je zonder twijfel al eens een tekenfilm van Disney gezien. In originele tekenfilms zoals Snow White en The Little Mermaid maakten we kennis met een aantal Disneyprinsessen. Later kwamen daar ook belangrijke personages als Elsa uit Frozen en Moana uit Moana bij. Hoewel we die personages alleen nog maar in tekenfilmvorm hebben gezien, is er nu een TikTok waarin een aantal vrouwelijke hoofdpersonages door artificiële intelligentie (AI) een gezicht krijgen.

Je altijd afgevraagd hoe de vrouwelijke Disneypersonages er in het echt zouden uitzien? Wel, daar geeft TikTokker Tony Aubé (@tony.aube) een antwoord op. Aubé, een Sillicon Valley-designer, deelde namelijk een aantal voorbeelden van zijn AI-designs. Daarmee heeft hij een aantal personages ‘echt’ gemaakt, waaronder Ariël, Fiona, Elsa en Moana.

AI

TikTokker Tony Aubé heeft realistische versies van een aantal vrouwelijke Disneypersonages gemaakt. Met de hulp van een AI-programma designde Aubé korte video’s van onder andere Ariël uit The Little Mermaid en Fiona uit Shrek. Het resultaat deelde hij in een TikTok, die ondertussen al meer dan 1,2 miljoen keer werd geliket. De overeenkomsten tussen de tekenfilmfiguren en de AI-versies zijn enorm én heel realistisch.

Dat vinden ook de mensen op TikTok. De populariteit van de video zorgt er alvast voor dat heel veel mensen vragen om nog meer AI-versies van hun favoriete personages. Andere reacties gaan dan weer over het feit dat er nog steeds een groot aantal personages zijn die niet officieel als Disneyprinses worden gezien. Om die reden zijn velen Aubé dankbaar voor het toevoegen van Elsa, Moana en Fiona. Wij zijn alvast benieuwd naar alle komende video’s!

Bekijk de TikTok hier:

@tony.aube Reply to @katleenrousseau Who do you want to see next?? #whenwomenwin #crazy #disney ♬ Winter – AShamaluevMusic
Meer
Lees meer...