‘To The Moon’ met Scarlett Johansson en Channing Tatum krijgt eerste trailer

Sony heeft de eerste trailer gelost voor de film To The Moon. Daarin zullen we Scarlett Johansson en Channing Tatum samen aan het werk zien als astronauten. Het gaat om een komisch drama, waarvan we nu de eerste beelden te zien krijgen.

In juli verschijnt de nieuwe film To The Moon in de zalen. De film zal gaan over de historische maanlanding van NASA, waarbij we twee spilfiguren volgen, die gespeeld worden door niemand minder dan Scarlett Johansson (Black Widow) en Channing Tatum (Magic Mike).

To The Moon

In To The Moon volgen we het marketing-wonderkind Kelly Jones (Scarlett Johansson). Zij wordt ingeschakeld om het imago van NASA op te krikken. Ze moet daarvoor samenwerken met Cole Davis (Channing Tatum) en die samenwerking verloopt niet altijd even gemakkelijk. Waardoor de spanningen tussen de twee hoog oplopen. Er staat enorm veel op het spel en de Amerikaanse president moet en zal landen op de maan voor de Russen het doen. En daarvoor is hij zelfs bereid de maanlanding in scène te zetten. En dit hoogstaand staaltje boerenbedrog wordt de taak van Kelly Jones.

To The Moon is geregisseerd door Greg Berlanti, die eerder al verantwoordelijk was voor de film Love, Simon. Het verhaal is van de hand van Bill Kirstein (Mean Girls 2024) en Keenan Flynn (Beyoncé: Lemonade) en het scenario werd verzorgd door Rose Gilroy. De film verschijnt op woensdag 10 juli in de Belgische filmzalen.

Bekijk hier de eerste trailer voor To The Moon:

To The Moon verschijnt op woensdag 10 juli 2024 in de Belgische cinemazalen.

Meer
Lees meer...