Tony’s Chocolonely komt met abonnementsformule

Chocoladefabrikant Tony’s Chocolonely heeft zojuist een gloednieuwe abonnementsformule gelanceerd. Leden van de Tony’s Chocolate Club krijgen iedere maand een doos toegestuurd met chocoladerepen met de nieuwste smaken. Voorlopig is het abonnement wel enkel beschikbaar in Nederland.

Wie fan is van de chocolade van Tony’s Chocolonely kan nu lid worden van de Tony’s Chocolate Club en zo iedere maand smullen van zijn, haar of hun favoriete chocoladerepen. Voor amper 12,5 euro per maand krijg je dan aan het begin van iedere maand een doos met vier halve repen in “twee nieuwe exclusieve smaken” en een klassieke Tony’s reep.

De chocolade komt in een speciaal daarvoor ontworpen doos die gewoon in je brievenbus past. Je hoeft er dus niet speciaal voor thuis te blijven.

Verschillende abonnementsformules

Je hebt de keuze uit een tijdelijk-smullen-abonnement van 3, 6 of 12 maanden dat ideaal is om iemand cadeau te doen of een doorlopend-genieten-abonnement. Dat laatste kan je zelf online altijd activeren, pauzeren of opzeggen wanneer je wil, het eerste stopt vanzelf na de afgesproken tijdsduur.

Voorlopig is de Tony’s Chocolate Club enkel beschikbaar in Nederland, maar mogelijk wordt de formule later uitgebreid naar België als ze succesvol blijkt te zijn.

Meer
Lees meer...