Tweede seizoen ‘Knokke Off’ vanaf december te zien

Goed nieuws voor de fans van Knokke Off, want tegen alle verwachtingen in zal het tweede seizoen dit jaar nog verschijnen. De opnames zijn pas net afgelopen, maar toch liet VRT weten dat de eerste aflevering op 6 december te zien zal zijn. Daarin zullen fans te zien krijgen hoe het afloopt na de spannende cliffhanger uit het eerste seizoen.

De jongerenreeks Knokke Off verscheen in de zomer van 2023 op  VRT MAX en was daar meteen een gigantisch succes. In de tussentijd verscheen de reeks als High Tides ook op de wereldwijde Netflix. Daar scoorde het ook gigantisch goed. Vooral in Nederland kon de serie op heel fijne reacties rekenen.

Het was dan ook geen grote verrassing toen in december de komst van een tweede seizoen werd aangekondigd. Dat tweede seizoen werd de voorbije maanden opgenomen in en rond Knokke en zal dus een jaar na de aankondiging, vanaf december 2024, al te zien zijn.

Knokke Off 2

De reeks vertelt het verhaal van enkele jonge twintigers tijdens hun zomer in Knokke. Het verhaal begint bij Alexander (Willem De Schryver), zijn vriendin Louise (Pommelien Thijs) en hun steenrijke families. Daarnaast maken we ook kennis met Daan (Eliyha Altena) en zijn moeder (Anna Drijver). Die komen uiteindelijk te weten dat Alexander en zijn familie verantwoordelijk zijn voor de dood van Daans tante. Dat zorgt voor extra spanningen en zelfs twee nieuwe sterfgevallen. Ook Patrick (Geert Van Rampelberg) het hard te verduren.

Wat er in het tweede seizoen precies staat te gebeuren, valt af te wachten. Al maakte VRT wel al bekend dat we twee nieuwe personages mogen verwachten. Om hen te zien, zullen fans niet meer zo lang zullen moeten wachten, want vanaf 6 december is het nieuwe seizoen te zien op VRT MAX.

Meer
Lees meer...