VTM lanceert realityshow ‘De Vermeires’

Na De Pfaffs, De Planckaerts en De Verhulstjes komt er binnenkort nog een realityshow over een bekende familie. Deze keer gaat het over De Vermeires met pater familias Jacques Vermeire. Naast hem zullen ook zoon Maxime en dochter Julie vaak opdraven. Een releasedatum voor de nieuwe serie is er nog niet.

VTM kondigt vandaag aan dat er een nieuwe realityshow aankomt. In De Vermeires krijgen we binnenkort het reilen en zeilen binnen de familie Vermeire te zien. De zender liet ook weten dat de opnames voor die nieuwe reeks ondertussen zijn gestart en dat de familie dus de komende maanden zal gevolgd worden door een camera. Naast Jacques, Maxime en Julie krijgen we ook hond Sunny te zien.

Reality

De laatste jaren wordt Vlaanderen weer overspoeld met realityprogramma’s over de bekendste families in het land. Op Eén hebben we De Planckaerts en Play4 maakte ondertussen al drie seizoenen van De Verhulstjes. Nu komt ook VTM met een eigen realityserie, deze keer over de familie Vermeire.

Daarvan is Jacques Vermeire zonder twijfel de bekendste naam. Maar naast hem krijgen we ook dochter Julie en zoon Maxime te zien. Ook Laurins, de vriend van Julie, zal vaak opduiken. De reeks zou in het voorjaar van 2023 nog op VTM verschijnen.

De Vermeires

Wie de familie Vermeire de komende maanden tegen het lijf loopt, ontsnapt hoogstwaarschijnlijk niet aan het oog van de cameraploeg die hen volgt. VTM volgt de familie voor een gloednieuwe docusoap. De Vermeires duikt in het leven van Jacques, Julie, Maxime, Laurins en labradoodle Sunny en volgt de bekende familie tijdens unieke gebeurtenissen en herkenbare alledaagse gezinssituaties. 

“Het zal leuk zijn om ook eens een dagelijkse kant van onszelf te tonen, wat ons bezighoudt naast wat mensen al van ons kennen van op tv”, klinkt het bij Julie. Voor Jacques is de reden voor de realityserie duidelijk. “Ik doe dit voor mijn kinderen”, vertelt hij.

Meer
Lees meer...