Left Right
scrollTop top

‘WandaVision’-regisseur kijkt vooruit naar “verrassende” seizoensfinale


Wanda Maximoff WandaVision
© Disney

De succesreeks WandaVision zit er bijna op. Vrijdagochtend verschijnt de negende en officieel laatste aflevering op Disney+. Daarom moeten nog heel wat mysteries opgelost en vragen beantwoord worden. Regisseur Matt Shakman belooft alvast een “verrassende, maar eveneens bevredigende” laatste aflevering.

Na een voorzichtige start is WandaVision de voorbije weken uitgegroeid tot de populairste reeks van het moment. De Marvelserie voor Disney+ wist iedere week meer en meer mensen te overtuigen en slaagde erin hen mee te zuigen in het verhaal rond de mysterieuze gebeurtenissen in en rond het dorpje Westview.

Vrijdag vanaf 9 uur

Al deze fans zullen vrijdag dan ook zo snel mogelijk willen kijken hoe WandaVision afloopt. De negende en laatste aflevering van de reeks staat op vrijdag 5 maart vanaf 9 uur Belgische tijd op Disney+.

In die aflevering moeten nog heel wat vragen een antwoord krijgen, want hoewel sommige fans denken dat er nog een extra aflevering komt of zelfs een tweede seizoen, is daar officieel geen sprake van.

“Zoveel theorieën”

In een interview met Entertainment Weekly blikt regisseur Matt Shakman alvast vooruit naar de seizoenfinale van WandaVision. Daarin zegt hij dat hij er zich van bewust is dat er sowieso mensen zullen zijn die ontgoocheld zijn omdat ze zelf op een ander einde of een andere verklaring hadden gehoopt.

“Ik hoop dat de kijkers het gevoel hebben dat de reis voor hen bevredigend was. Ik weet dat er zoveel theorieën zijn. Er zullen veel mensen zijn die ongetwijfeld teleurgesteld zullen zijn door de één of andere theorie”, zegt hij. “Maar we vertellen altijd dit verhaal over Wanda die omgaat met verdriet en leert hoe ze dat verlies moet accepteren. Hopelijk zullen mensen ontdekken dat de finale verrassend, maar ook bevredigend is, en dat het onvermijdelijk aanvoelt omdat het hetzelfde verhaal is dat ze al de hele reeks hebben gezien.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  132.924.873
 • Aantal
  doden
  2.885.082
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  922.487
 • Aantal
  doden
  23.428