Left Right
scrollTop top

‘WandaVision’ krijgt dan toch nog een tiende aflevering op Disney+


WandaVision poster
© Marvel

De populaire Marvel-reeks WandaVision krijgt tien afleveringen. Dat heeft Disney zelf bevestigd op zijn sociale media bij de aankondiging van de achtste aflevering die sinds vrijdag te zien is op Disney+.

In tegenstelling tot grote concurrent Netflix, heeft streamingdienst Disney+ niet de gewoonte om meteen alle afleveringen van zijn reeksen te droppen. Disney houdt daarentegen vast aan de gewoonte om iedere week een nieuwe aflevering te lossen.

WandaVision

Door die strategie is het soms ook afwachten hoeveel afleveringen er precies zijn van een bepaalde reeks. Voor WandaVisionéén van de populairste series van het moment – was de verwachting dat het verhaal verteld zou worden in negen afleveringen.

Disney+ heeft nu echter onbewust bekendgemaakt dat er na de achtste aflevering nog twee afleveringen komen. Bovendien ziet het ernaar uit dat die afleveringen ook langer zullen duren dan de eerste afleveringen van WandaVision. Op voorhand was namelijk bekendgemaakt dat de serie zes uur zal duren in het totaal.

The Falcon and the Winter Soldier

De tactiek van Disney+ om WandaVision een week langer te rekken, heeft ongetwijfeld ook te maken met The Falcon and the Winter Soldier. Deze volgende Marvel-reeks sluit op die manier namelijk direct aan op WandaVision. Van The Falcon and the Winter Soldier is wel al bekend dat de reeks uit zes aflevering zal bestaan.

Lees ook: ‘WandaVision’ seizoen 2 niet uitgesloten, maar Marvel focust eerst op “de verhalen die nu verteld worden”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  136.069.313
 • Aantal
  doden
  2.937.292
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  939.309
 • Aantal
  doden
  23.636