Will Smith en Alicia Keys krijgen een serie op YouTube

Naast de blockbusters op Netflix en Disney+ komt ook streamingplatform met nieuwe series. Acteur en zanger Will Smith en zangeres Alicia Keys krijgen er allebei een YouTube Original.

YouTube wil al een een lange tijd meer doen dan gratis filmpjes vertonen op hun platform. Het bedrijf kondigde dinsdag aan dat er heel wat nieuwe series in de pijplijn zitten. Will Smith (Bad Boys) zal je zien in een zesdelige serie over fitness. Daarin probeert hij weer in de beste vorm van zijn leven te komen. Smith deelde deze week nog een foto van zichzelf op Instagram waarin hij zegt dat hij momenteel in de slechtste vorm van zijn leven is. Dus nu zal hij, voor de ogen van miljoenen mensen, weer in vorm proberen te geraken.

Zangeres Alicia Keys, best bekend van haar hit Fallin’ uit 2001 en Empire State of Mind met rapper Jay-Z, zullen we zien in een vierdelige serie. In die afleveringen gaan we achter de schermen terwijl ze een nieuw album opneemt.

LeBron James als producer

Ook werd aangekondigd dat Liza on Demand naar het streamingplatform komt. Een reeks van Amerikaanse actrice en komiek Liza Koshy met de focus op Aziatisch-Amerikaanse koks, bekendheden, activisten en ontwerpers. De serie heeft onder andere NBA-ster LeBron James en voormalig kunstschaatsster Michelle Kwan als producers. Barbershop Medicine is de laatste die werd aangekondigd. Daarin wordt het verband tussen ras en socio-economische status ontleed.

Voor Will Smith wordt het al zijn tweede show op YouTube. Eerder kregen personen als acteur en komiek Kevin Hart ook al de kans om er content te maken. De serie van Will Smith zal in 2022 verschijnen, op Alicia Keys wordt het maar wachten tot deze zomer.

Lees ook: Demi Lovato gaat dieper in op overdosis in eerste twee delen docureeks op YouTube

Meer
Lees meer...