WINACTIE – Win een duoticket voor Pukkelpop op een dag naar keuze

Volgende week is het opnieuw tijd voor Pukkelpop. Dit jaar kunnen we op het festival heel wat grote namen verwachten, waaronder Billie Eilish en Florence + The Machine. Hoewel de tickets voor twee van de drie dagen al zijn uitverkocht, kunnen wij in samenwerking met OnePlus toch nog één duoticket weggeven voor een dag naar keuze.

Van 17 tot 20 augustus vindt in Kiewit bij Hasselt de 35ste editie van Pukkelpop plaats. Op vier dagen tijd zullen heel wat bekende en minder bekende namen optreden op de weide. Zo kan je op vrijdag 18 augustus onder andere Billie Eilish, Yungblud en Years & Years zien, staan op zaterdag 19 augustus Angèle, Anne-Marie en Limp Bizkit centraal en sluiten The Killers en Florence + The Machine op zondag 20 augustus het festival af. De volledige line-up is te vinden op de website.

Win een duoticket

Newsmonkey mag dus één duoticket weggeven voor een festivaldag naar keuze. Het festival heeft dit jaar namelijk ook een virtuele versie in Roblox. Daar kan je gratis terecht voor minigames en muziek. Ook de virtuele versie is volledig aangekleed met typische Pukkelpop-dingetjes.

Op dat virtuele festivalterrein is ook een stand van OnePlus te vinden. Dat doen zij in de vorm van een hindernissenparcours. Om de samenwerking te vieren, geeft OnePlus dus ook een duoticket weg. En dat kan jij nu winnen! De winnaar mag zelf kiezen welke dag hij/zij/die graag zou willen gaan.

Wil je kans maken op het duoticket? Vul dan via deze link het wedstrijdformulier in en hou je mailbox in de gaten.

Meer
Lees meer...