Wonho begint volgende maand met zijn verplichte legerdienst

Wonho heeft de startdatum van zijn verplichte legerdienst aangekondigd. Net zoals alle andere Zuid-Koreaanse mannen is hij verplicht om minstens 18 maanden dienst te doen in het Zuid-Koreaanse leger. Elke man moet dit doen, dus ook K-popsterren als BTS en nu dus ook soloartiest Wonho.

K-popsoloartiest Wonho zal op maandag 5 december aan z’n verplichte legerdienst beginnen. Wonho zal daarbij gemeenschapsdienst uitvoeren en dus geen deel worden van het actieve leger. Daardoor duurt zijn legerdienst langer dan de dienst van sommige andere K-popsterren. In totaal zal hij 1 jaar en 9 maanden weg zijn.

Brief aan fans

Wonho gaf zelf meer informatie in een brief aan zijn fans. “Aan WENEE (fandom van Wonho, red.), ik zal mijn militaire dienstplicht volbrengen. Elke dag die ik doorbracht met WENEE heb ik zoveel herinneringen gemaakt, dat als ik elke dag aan één van die dagen terugdenk het al tijd zal zijn om elkaar opnieuw te ontmoeten.”

Hij stelt fans ook gerust door te laten weten dat hij heel wat content voorbereid heeft zodat fans zich niet hoeven te vervelen. Maar hij stelt hen ook gerust dat het allemaal voorbij gaat vliegen. Zo laat hij al weten dat hij op 4 september 2024 terug zal keren. Precies vier jaar na zijn debuut als soloartiest, terug zal komen en WENEE opnieuw zal ontmoeten. “Net zo cool als ik op m’n eerste dag was. Ik zal terugkeren naar WENEE, de plaats waar ik thuishoor, mijn huis, mijn alles.”

Wij zagen Wonho eerder dit jaar nog live tijdens zijn Europese tour. Lees hier onze review.

Bekijk hier de videoclip van de meest recente comeback van Wonho, Don’t Regret:

Meer
Lees meer...