‘Young Royals’: Eerste deel van het laatste seizoen staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de eerste vijf afleveringen van het derde seizoen van de Zweedse reeks Young Royals. Het gaat om het laatste seizoen van de serie over de onmogelijke liefde tussen de Zweedse prins Wilhelm (Edvin Ryding) en zijn klasgenoot Simon (Omar Rudberg). Om te weten hoe de reeks afloopt, zullen we wel nog een weekje langer geduld moeten hebben. 

Fans zitten er waarschijnlijk al lang met een dubbel gevoel op te wachten, maar vandaag markeert het begin van het einde van Young Royals. Vanaf nu kan je namelijk kijken naar de eerste vijf afleveringen van het derde en laatste seizoen. 

Young Royals seizoen 3 

Op het einde van het tweede seizoen van Young Royals veranderde een speech van Wilhelm alles voor zijn relatie met Simon. Hij gaf namelijk toe dat hij wel degelijk te zien was in de gelekte video, waardoor de hele wereld nu weet dat hij homoseksueel is én een relatie heeft met Simon. De twee moeten hun relatie dus niet meer verbergen voor de buitenwereld, maar dat brengt ook weer nieuwe problemen met zich mee. 

In de officiële trailer voor het derde seizoen van Young Royals kregen we zo al te zien dat het koppel deze keer juist nood heeft aan privacy. Daarnaast zorgt ook August (Malte Gårdinger) nog steeds voor problemen. Hij heeft z’n zinnen gezet op de troon en wacht dus tot Wilhelm zijn breekpunt bereikt. Ondertussen begint Wilhelm zelf te twijfelen of hij na alles wat hij al heeft meegemaakt de troon nog wel wil. Maar die gewoon afstaan aan August lijkt hij allerminst van plan te zijn.

Hoewel het derde seizoen van Young Royals net zoals de eerste twee bestaat uit amper zes afleveringen, heeft Netflix – om de spanning erin te houden – toch besloten om het in twee delen te lanceren. Het eerste en grootste deel staat vanaf vandaag op de streamingdienst. De allerlaatste aflevering zal volgende week maandag, op 18 maart 2024, verschijnen op Netflix. 

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor het derde en laatste seizoen van Young Royals

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...