Ziggy Krassenberg uit ‘K2 Zoekt K3’ volgende maand te zien in ‘American Idol’: Bekijk hier alvast een teaser

Het is bijna zover. Op 18 februari is Ziggy Krassenberg te zien bij de Amerikaanse talentenshow American Idol. Dat de ex-deelnemer van K2 Zoekt K3 zou deelnemen aan het programma, was al even bekend. Maar in een nieuwe video geeft hij alvast een tip van de sluier. Zo zal alles heel hard om candy draaien, net als in zijn eerste single Suikerspin.

Het derde lid van K3 is hij niet geworden, maar toch is Ziggy Krassenberg zonder twijfel nog altijd een van de bekendste deelnemers uit K2 Zoekt K3. Na zijn deelname was hij duidelijk over het willen beginnen aan zijn eigen carrière. Daarbij bracht hij al enkele singles uit.

Nu gaat Ziggy Krassenberg nog een stap verder, want binnenkort zal hij te zien zijn in American Idol, een van de best bekeken talentenshows ter wereld.

Ziggy

Wie K2 zoekt K3 gezien heeft, kent ongetwijfeld Ziggy nog. Hij raakte niet verder dan de auditieronde, maar werd toch een van de opvallendste verschijningen in het hele programma. Uiteindelijk werd Julia de grote winnares van de talentenwedstrijd, maar toch gaf Ziggy niet op.

Enkele maanden na het programma kwam hij namelijk met een eigen single, SUIKERSPIN. Die nam hij samen met Celester op, een van zijn medekandidaten. Ook voor zijn nieuwste single CANDYRUSH bleef hij in het thema snoep.

American Idol

Ondertussen mikt de Nederlander hoger. In december maakte hij via TikTok en Instagram bekend dat hij zou deelnemen aan American Idol. Hoewel er eerst twijfel bestond over of het wel echt was, werd dat nieuws later bevestigd.

Nu komt de uitzending van de aflevering met Ziggy ook dichterbij. Op 18 februari gaat het nieuwe seizoen van American Idol van start en daarin zullen we de zanger al meteen te zien krijgen. Via Instagram deelt hij alvast een eerste teaser en vertelt hij (in het Engels) wat meer over zichzelf. Het officiële account van American Idol is alvast enthousiast. “We llllllove candy“, klinkt het in de reacties.

Meer
Lees meer...