Zuid-Koreaanse Netflixfilm ‘Kill Boksoon’ krijgt laatste trailer

Netflix pakt eind deze maand uit met een gloednieuwe Zuid-Koreaanse actiefilm. Kill Boksoon vertelt het verhaal van huurmoordenaar Gil Bok-soon (Jeon Do-yeon), die haar job combineert met het alleen opvoeden van haar dochter Gil Jae-yeong (Kim Si-a).

Netflix kondigde begin dit jaar aan dat het in 2023 maar liefst 34 nieuwe Zuid-Koreaanse titels zal lossen. Met de fictiereeks The Glory, de realityreeks Physical: 100 en de documentaire In the Name of God: A Holy Betrayal kregen we er daar al enkele van te zien. Maar binnenkort staat er een prestigieuze film op de planning.

Kill Boksoon

Kill Boksoon volgt de huurmoordenaar en alleenstaande moeder Gil Bok-soon (Jeon Do-yeon). Aangezien het Koreaans dezelfde letter gebruikt voor ‘K’ en ‘G’, kan je haar naam dus ook lezen als Kill Bok-soon, waar de titel van de film naar verwijst.

Bok-soon heeft een dubbelleven waarbij haar dochter Gil Jae-yeong (Kim Si-a) niet weet dat ze werkt als huurmoordenaar. Maar nu haar dochter ouder wordt, begint ze zich steeds meer vragen te stellen over het beroep van haar moeder. En in de trailer krijgen we te zien dat ook de vriendinnen van Bok-soon zich tijdens een etentje afvragen wat haar job juist inhoudt. Daarnaast krijgen we in de trailer ook al verschillende actiescènes te zien, die alvast een razend spannende film lijken te voorspellen.

Kill Boksoon is geregisseerd door Byun Sung-hyun, die eerder al verantwoordelijk was voor de films Kingmaker en Bulhandang.

Bekijk hier de laatste trailer van Kill Boksoon:

Kill Boksoon is vanaf vrijdag 31 maart te bekijken op Netflix. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...