Amerikaanse rapper 50 Cent komt in oktober naar ons land!

Amerikaanse rapper 50 Cent, de artiestennaam van Curtis James Jackson III, gaat op wereldtournee. Om de twintigste verjaardag van zijn debuutalbum ‘Get Rich or Die Tryin” te vieren, trekt 50 Cent samen met zijn goede vriend, en rapper, Busta Rhymes, de wereld rond. Op donderdag 26 oktober maakt het duo een tussenstop in Vorst Nationaal.

‘The Final Lap’, zo heet de aankomende wereldtournee van 50 Cent. Dat maakte hij zelf bekend via zijn Instagram- en Twitteraccount. Voor ‘The Final Lap Tour’ zal 50 Cent zowel de pannen van het dak in Noord-Amerika, als in Europa spelen. Op 22 juli start zijn tournee in Utah en eindigen in Noord-Amerika doet hij op 18 september in Detroit, Michigan. De Amerikaanse rapper trapt tien dagen later, op 28 september, het Europese deel van de reeks concerten af in Amsterdam. Een kleine maand later is het dan eindelijk aan ons kleine Belgenlandje.

‘The Final Lap Tour’

Volgens de aankondiging zal 50 Cent in ‘The Final Lap Tour’ tientallen favoriete hits laten horen samen met nummers die al tientallen jaren niet meer live zijn gezongen. Bovendien zal de tour worden bijgestaan door een speciale gast en een oude vriend, Busta Rhymes, die vooral bekend is van zijn nummer Don’t Cha samen met The Pussycat Dolls.

Hij sluit een uitbreiding van de tour niet uit en belooft nog meer speciale gasten mee te nemen. In Noord-Amerika zal Amerikaanse zanger en producer Jeremih ook telkens van de partij zijn.

Tickets voor 50 Cents ‘The Final Lap Tour’ op donderdag 26 oktober in Vorst Nationaal zijn vanaf vrijdag 12 mei verkrijgbaar via Live Nation.

Meer
Lees meer...